Секс пред огледалото

0
731

 Огледало

Реклама

Огледалата са странно нещо. Дават ни моментална представа как изглеждаме, която не бихме могли да получим по друг начин. С тях можем да се видим и докато правим секс.

Защо бихме решили да вкараме огледалото в сексуалния си живот и защо жените не винаги си падат по подобни експерименти?

Сексът пред огледалото е начин за разнообразяване на сексуалния живот. Без значение точно каква е позата, ако сексът е пред огледало, това предлага няколко бонуса – гледка, разнообразие и визуалното стимулиране, по което толкова си падаме.

Най-честата поза, която се разнообразява пред огледало, може би е кучешката. При нея огледалото позволява да виждаме не само гърба и дупето на жената, но и лицето й, макар и в огледалото. А гледката на възбудена жена, която прави секс, е… Е, сещаш се. Подобно е и усещането и ако ти си седнал в стол или фотьойл с лице към огледало, а партньорката ти е седнала в теб с лице към теб или към огледалото.

Казват, че цялата тази работа приличала малко на воайорство и сигурно е така. Да правиш секс пред огледалото е все едно да гледаш порно, само че интерактивно – и ти участваш в него. (Да не говорим, ако се случиш в спалня с огледало на тавана…)

С една дума, ясно е защо бихме опитали нещо такова, ако още не сме. Да, обаче… Има едно „но”. Някои жени просто не си падат по идеята.

Причините могат да са много, но най-често те се свеждат до една…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here