Секс на тъмно или на светло

0
402

Двойка

Реклама

Това е все едно да попиташ секс с дрехи или без. Какъв е смисълът и от секса, и от голотата, ако не можеш да се кефиш на светло на тялото на мацката? Сексът на тъмно е вариант само ако няма ток. Или в Часа на Земята. Във всички останали случаи искам да гледам и това е.

Казват, че сексът на тъмно е за хора, които не се чувстват уверени в себе си и това вероятно е точно така. На тези хора бих казал: няма смисъл да загасяте лампата, това няма да ви направи по-уверени. Виснало коремче? То няма да изчезне, само защото не се вижда. Увереността не идва от тъмнината, идва от работа върху себе си.

А, и още нещо. Да предположим, че двама души вече са стигнали до фазата със секса. Това значи, че се харесват. Че са привлечени един от друг. Какъв тогава е смисълът да се крият?

Затова оставете лампите, може само да намалите малко светлината за повече уют и интимност и да пуснете пердетата, за да не правите шоу на съседите. Все пак визуалната наслада си е неизменна част от секса и не можем да я изключим, само защото страдаме от малко неувереност.

Като казах „визуална наслада”, се сетих за още нещо. Общоприетото схващане е, че мъжете са тези, които повече се нуждаят от визуална стимулация по време на секс. Само че аз не съм съгласен. Според мен и за жените възбудата е повече, когато виждат какво става. (И те самите така твърдят.) Ако пък понякога предпочитат да се оставят само на останалите си сетива, можеш да й завържеш очите, а за себе си да оставиш светнатата лампа и да си гледаш, колкото си искаш. Само че за това наистина ще ти трябва адски уверена в себе си жена.

Не че ще откажа секс в пълна тъмнина. Отвреме навреме може да загасяме лампите, за да видим как е. В останалите случаи обаче аз искам да виждам всичко. Какъв е смисълът да докараш една жена до оргазъм и да не видиш лицето й, когато свършва?

Още по темата от форума

Каква е женската гледна точка за секса на тъмно и на светло ще разберем от нашите приятели от Yellow.bg
yellow_logo
Прочети тяхната гледна точка тук!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here