Сексът и лятото: 6 идеи

0
1295

Двойка

Реклама

Няма друг сезон, който да се свързва толкова много с плътските удоволствия, колкото лятото. Това е сезонът, в който полите на жените са къси, бирата е студена, а сладоледът е задължителен. Да не говорим, че за повечето хора това е време за отпуск, почивка и забавления.

Лятното настроение логично предразполага към идеи за секс, така че едва ли ти липсват такива. Ние обаче, спазвайки принципа „колкото повече, толкова повече”, все пак решихме да нахвърлим няколко:

1. Завийте се

Нагласете климатика на студено или пуснете вентилатора. Създайте ваша малка собствена зима, пъхнете се в леглото и се завийте с одеало. Разликата между жегата навън и хладината вътре ще ви подейства освежаващо, а уютът на одеялото ще ви настрои за докосване и секс.

2. Отидете на кино

Ако ви стиска, направете се на тийнейджъри и си пускайте ръце в киното. ОК, трябва да сте дискретни, но пък именно усещането, че се налага да се криете, добавя към тръпката.

3. Тренирайте заедно

Няма значение какво точно ще правите – тичане, плуване, фитнес. Въпросът е да се поизпотите и да се позабавлявате. Можете и да се състезавате – това ще създаде между вас допълнително напрежение, от хубавия вид.

4. Прекалете със сладоледа

Навън или вкъщи, където решите. Въпросът е да си поставите за цел да опитате възможно най-много различни вкусове. Различните плътски удоволствия са свързани помежду си, затова кулинарната наслада ще ви настрои за други забавления.

5. Отидете на палатка

В дневната. Не е нужно да ходите сред природата. Много по-лесно и по-бързо ще е, ако опънете няколко чаршафа в дневната и си направите палатка на закрито. Можете даже да си представите, че сте някъде другаде, където си пожелаете по света.

6. Отидете на пикник

Този път наистина. Приготви сандвичи, нещо за пиене и одеало и се отправете сред природата. Само си вземете нещо против насекоми и внимавайте със слънцето. Като се приберете, не забравяйте, че е задължително всеки един да изследва много внимателно всеки сантиметър от тялото на другия за кърлежи.

Още за лято и секс:

Секс през лятото

Секс, лято и лед

4 летни секс съвета

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here