Секси състезание

0
540

Секси състезание

Реклама

Жена, която има огромно желание да ти се нахвърли, да разкъса дрехите ти и изобщо няма търпение да чака и минута – това звучи като предпоставка за дълга и интересна нощ. Един от начините да увеличиш желанието за секс на приятелката ти е да забравиш за момент за романтичните вечери и свещите и вместо това да я предизвикаш на състезание.

Според учените състезателните дейности увеличават нивата на тестостерон у жените с до 49%! А това си е важно – както при нас, така и при жените именно тестостеронът е основен отговорник за либидото.

Затова всякакви дейности, в които се състезавате, са потенциално начало на нещо повече. Какво точно ще изберете зависи изцяло от вас двамата. (Въпреки снимката не препоръчваме бокс 😉 Сложихме я само защото мацката е готина.)

Спорт

Можете да спортувате заедно и да включите надбягване или нещо подобно в тренировката. Комбинацията от движение, потене и състезание е доста добра, особено ако е последвана от общ душ.

По-мързеливо

Ако точно днес не ви се спортува, предложи друг вид състезание, например някоя игра, която не изисква специална екипировка и излизане от къщи, но която ви поставя един срещу друг.

И още…

Бой с възглавници, гъделичкане или покер (със събличане) – игрите с елементи на състезание са много и могат не само да са забавни, но и да подобрят сексуалния ти живот.

Иначе казано, ако успееш да разпалиш приятелката си дотолкова, че тя да се разгорещи и встрасти в играта ви, всичката тази страст и напрежение скоро ще намерят и по-интересен начин да се проявят.

Кино-илюстрация: Хали Бери и Бенджамин Брат в „Жената-котка“:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here