Секс с непозната?

0
636

Жена със слънчеви очила

Реклама

83% от мъжете казват „Да”, твърди ново проучване.

Когато им се удаде възможност да правят секс с непозната готина мацка, 97% от мъжете казват „Да”, твърди ново проучване.

Това не е кой знае каква новина – всички знаем, че на един мъж не му е необходимо много убеждаване, за да прави секс.

Та, в това проучване секси мацка се представяла на всеки от участващите мъже, след което ги канела в своя апартамент. 97% от мъжете се съгласявали да отидат. Там следвало предложение за секс, което приемали 83%. (Интересно е какъв е случаят на онези, които са се съгласили да отидат у момичето, но са отказали секса. Може би наистина са си помислили, че ги канят само на питие.)

Въпреки че резултатите са абсолютно предвидими, има друго интересно нещо – колко много са мъжете, които биха се съгласили да тръгнат с непозната жена, която ги води на непознато място, само заради перспективата за секс. Това е не само интересно, но и леко стряскащо.

За да бъдат максимално зли към по-невзрачните жени, учените провели същия тест, само че не със секси мацка, а с по-обикновено изглеждаща жена. Резултатът – 80% от мъжете се съгласили да отидат с нея у тях, а само 60% се съгласили да правят секс с нея. Очевидно, че доверчивостта ни е доста свързана със сексапила на мацката. Това трябва да е някаква зависимост.

В същото проучване, само че с жени, заговаряни от непознат мъж, под 1% от жените се съгласили да отидат в дома на мъжа.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here