Секс проучвания разкриват женски тайни

0
573

Женски устни

Реклама

Колкото и да си скептичен, тези няколко проучвания са доста интересни.

Устните й и вагиналният оргазъм

Според едно проучване от миналата година, публикувано в Journal of Sexual Medicine, по устните на една жена можеш да познаеш дали има вероятност тя да достигне до вагинален оргазъм.

Проучването било направено онлайн. Учените попитали 258 жени каква е формата на устните им и дали получават вагинални оргазми.

Резултатите показали, че най-голям шанс да изпитат вагинален оргазъм имат жените, при които извивката в средата на горната устна е най-ясно изразена.

Каква е логиката? Според учените е възможно факторите, които определят формата на горната й устна, да са същите като тези, които определят нервните пътища, отговорни за вагиналния оргазъм.

Повече тестостерон = повече мастурбация

Само че за жените. Учени от университета в Мичиган попитали 196 жени колко често мастурбират и колко често правят секс. Както и колко често имат желание за едното и за другото. След това изследвали и нивата на тестостерона им.

Оказало се, че жените с най-високи нива на тестостерон мастурбират най-много. И че същите тези жени имат по-малко желание за секс с партньор. Иначе казано – тя иска секс, само че не с теб.

Каква е логиката? Всичко е в сферата на предположенията, но учените смятат, че високите нива на тестостерон означават и високи нива на стрес, което би могло да обясни липсата на желание за партньор и препочитанието към самостоятелно премахване на стреса.

Още – каква е връзката между чорапите и оргазма…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here