Секс на открито за начинаещи и напреднали

0
727

Балкон

Реклама

Все още е лято, което означава, че имаш време да се възползваш от предимствата на този толкова приятен сезон. Едно безспорно предимство е възможността за секс на открито. Ако решиш да експериментираш с тази идея, ето няколко неща, които ще ти бъдат полезни.

За начинаещи: одеала, балкони и репеленти

Не всички хора имат достатъчна доза ексхибиционизъм, за да захвърлят дрехите си на открито. Затова за начало можете да започнете с по-лекия вариант – секс на балкона.

Това е относително открито място, което дава нов вид тръпка. В същото време не е съвсем открито и дава усещане за сигурност. (Ако не живеете в онези кооперации, чиито балкони гледат в прозорците на съседите. В този случай по-добре си останете в спалнята.)

Ако все пак се решите да пробвате секс на плажа или на някое друго също толкова открито място, също има начин да намалиш вероятността някой да ви изненада по без дрехи – просто вземи две одеала. На едното ще легнете, а с другото ще се завиете – така, ако наблизо минат хора, те ще разберат какво правите, но поне няма да ви видят голи. Пак е нещо.

И не забравяй – при всякакви активности на открито (това включва и секса) е добре да си подготвен с разни неща от първа необходимост като репелент срещу насекоми, слънцезащитен крем, презервативи и мокри кърпи.

За средно напреднали: подходящи дрехи, басейни и море…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here