Сценична треска или секс с нова партньорка

0
516

Двойка

Реклама

Срещате се от известно време, сексуалното привличане между вас е очевидно и ето, че идва вечерта, когато изглежда, че това привличане най-накрая ще се превърне в действие.

Хапнали сте лека вечеря, ти си с боксерките, които според теб ти стоят най-добре, преминал си през всички хигиенни, обезкосмяващи и т.н. процедури, които си сметнал за необходими, а в джоба си имаш пакетче презервативи, на което дори си свалил найлончето, за да не се бавиш в решителния момент.

Само че в момента, в който страстите се разгорещяват, нещо в мислите ти се обърква. Те внезапно се насочват към няколко ужасяващи въпроса: „Дали не пийнах повечко? Ами ако не ми стане? Или, дори и да ми стане, ако тя го намери за твърде малък? Къс? Тънък? Или… Ами ако свърша твърде рано? Ако не успея да я задоволя? Ако…”

И така, без да се усетиш, собствените ти мисли сякаш са започнали състезание с цел да разберат коя може да те уплаши най-много. И докато мацката те целува и разкопчава ризата ти, ти си мислиш какво извинение да използваш, за да си тръгнеш възможно най-бързо.

Сценичната треска с нова партньорка в леглото е нещо напълно естествено. Само трябва да успееш да го ограничиш до приемливи граници, в които сценичната треска не те кара да си тръгнеш от спалнята на момичето.

Нормално е да се притесняваш поне малко за това как ще се представиш. Днес хората знаят доста повече за секса, отколкото преди 100 години. Медиите, отпадането на табутата, свободното говорене за секс, порното – всичко това прави и мъжете, и жените доста осведомени. И донякъде увеличава притесненията от секса с нов човек.

След като разбереш колко нормално е всичко това, можеш много по-лесно да се справиш. Най-добрият начин е просто да спреш да мислиш за това какво може да се обърка и да се наслаждаваш на момента. Все пак до теб има мацка, която, както се разбрахме, тъкмо ти разкопчава ризата, целувайки те, така че какво има да му мислиш?

Пък и да не смяташ, че жените не се притесняват от секса с нов мъж? Притесняват се и още как. Виж тяхната гледна точка, написана от нашите приятели от Yellow.bg:

снимка: Katie Tegtmeyer, Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here