Разнообразният форплей

0
1466

Белезници

Реклама

Колко вида форплей можеш да изредиш за 30 секунди? Колко точно разнообразна трябва да е любовната игра и, изобщо, има ли „видове” форплей?

Всички знаем, че любовната игра в леглото е важна (виж дискусия по темата във форума), но това не пречи понякога да забравяме, че тя има нужда от разнообразяване. Освен различните пози и места за секс, различните видове форплей също допринасят за пълноценния сексуален живот.

Идеи!

Това е най-важната съставка за горещ форплей, който от своя страна гарантира горещ секс. Ето няколко идеи, които можете да пробвате:

1. Натрупай очакване

Форплеят не е задължително да започне 3 минути преди секса. Настрой и себе си, и нея за гореща вечер, като натрупаш очакване. Изпрати й съобщение, докато и двамата сте на работа, в което й пиши как нямаш търпение да я съблечеш и какво смяташ да направиш след това. Бъди креативен и тайнствен, за да я заинтригуваш и да я накараш да очаква вечерта също толкова, колкото и ти. (Страхотният секс започва от сутринта)

2. Пробвайте нещо ново

За различните двойки „нещо ново” значи различни неща. Ако и двамата сте навити, изпробвайте нещо, което досега не сте правили – влезте в някакви роли, пробвайте секс игра (Секс игри и Секс игри – 2), опитайте секс играчка, внесете нещо вкусно в спалнята, сгответе си храна, която се води афродизиак, гледайте порно… Всичко, което изглежда забавно и за двамата, е добра идея.

Още идеи…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here