Секс съвет: предложи й да ти сложи презерватива с уста

0
824

С устаКой е казал, че слагането на презерватив убива импулса, страстта и тем подобните неща? Всъщност презервативът не е само средство за безопасен секс, той може да бъде и забавна част от форплея, стига към него да се добави малко въображение.

Реклама

Слагането на презерватив с уста не е сложно, поне по описание. Затова можеш да предложиш на партньорката си да пробва, като й дадеш да прочете тези няколко стъпки.

Преди тях обаче едно уточнение. Презервативите с лубрикант (и най-вече със спермициди) не са особено приятни на вкус, а това определено ще убие нейната част от забавлението. Затова вземете или презервативи без лубрикант, или презервативи с плодов вкус.

Стъпка по стъпка:

1. Отворете внимателно презерватива. Тук ти можеш да помогнеш, след това вече е само тя.

2. Тя трябва да сложи презерватива в устата си, така, че пръстенът да е пред зъбите й, а върхът на резервоарчето да сочи към гърлото й. Устата й е във формата на О, презервативът се държи най-вече от устните й.

3. През цялото време тя трябва да внимава зъбите й да имат възможно най-малък контакт с презерватива, защото ако го скъса, упражнението се обезсмисля. Все пак, дори и да стане така, това не значи, че не можете да пробвате пак.

4. Слагането може да се улесни с малко лубрикант, който тя да сложи на пениса ти. За да й е по-удобно да сложи презерватива, може да хване пениса ти с две ръце в основата.

5. След като се наведе над теб, първо трябва да притисне с език резервоарчето към главичката на пениса ти, за няма въздух. След това внимателно да развие презерватива с помощта на устните си. Отново не трябва да се забравя, че зъбите не участват. Особено опасни са върховете им.

Ако не се получи добре, но въпреки това играта ви е забавна, нищо не пречи да пробвате пак. Все пак говорим за безопасен секс, който същевременно има забавен форплей – какво повече може да иска човек?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here