Позите за най-дълбоко проникване

0
919

Двойка

Реклама

1. Кучешката

Различните вариации на позата дават различни дълбочини на проникване, но при всички случаи тази поза е един от шампионите в това отношение. За още по-дълбоко проникване можеш да вдигнеш единия крак на партньорката си във въздуха, като хванеш бедрото й.

2. Варианти на мисионерската

Когато глезените й са на раменете ти или коленете й са притиснати към гърдите й, мисионерската също осигурява дълбоко проникване.

Другият вариант е да сложиш възглавничка под дупето й – това също увеличава дълбочината.

3. С помощта на мебелите

За тази поза е необходима достатъчно стабилна мебел, на която жената може да седне или легне така, че дупето й да е на ръба. Височината трябва да е такава, че да можеш да проникнеш в нея прав или на колене. Този вид пози позволяват максимално разтваряне на краката й и дълбоко проникване.

Тя иска ли дълбоко проникване?

Някои жени предпочитат по-плиткото проникване, други нямат нищо против не само да е дълбоко, но и да се достига шийката на матката. Затова, ако решите да пробвате колко дълбоко може да е проникването, следи дали това й е приятно. Ако дълбочината е прекалено голяма, за нея това може да е болезнено. Освен това, дълбокото проникване е приятно за нея, само когато тя вече е много възбудена.

Въпреки че позите с дълбоко проникване от дълго време се смятат за най-добри за забременяване, за това няма научни доказателства.

Друго нещо обаче е сигурно – тези пози са подходящи за мъже, които имат по-малки пениси. При дълбоко проникване големият пенис по-лесно може да причини болка на жената.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here