Подводен секс

0
434

Мацка на плажа

Реклама

В разгара на лятото мислите за море, плаж и секс са с най-висока честота и концентрация. Именно сега има вероятност да ти хрумне да пробваш секс в морето или басейна. Това преживяване обаче, колкото и да изглежда вълнуващо, крие някои рискове.

Проблем номер едно – сексът във вода не е много добра идея за жените

Водните басейни са потенциален източник на куп микроорганизми, като някои не са много приятелски настроени към женската вагина. Различни вагинални инфекции и разни други неприятни последици са причини жените да не скачат в басейните и моретата, полудели за секс.

Мацка на плажаЗатова…

Обществените басейни не са вариант заради много неща и хигиената е само едно от тях. Но и да е частен басейн, въпросът с хлора остава. Той може да причини неприятни последици за жената, така че по-добре е да се ориентирате към алтернативи като орален секс например. Докато ти си седиш на ръба на басейна, тя може да е във водата и да ти прави орална любов, след което можете да се размените.

Морето също не е най-доброто място за същински (вагинален) секс. Това важи и за езера и други сладководни басейни. Пясъкът (и солта, ако става дума за морето) може да причини неприятни усещания на жената. Затова по-добре използвайте морето като място за прелюдията, отколкото за същинския екшън. (Той по-добре да остане за твърда земя, т.е., за плажа.) Иначе казано, опипване и натискане във водата – да. Секс – не.

Сексът, морето, презервативите и лубрикантите…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here