Първият секс

0
574

Двойка

Реклама

Сексът с нова партньорка почти винаги е свързан с някои притеснения. Те обаче могат да се сведат до минимум.

Естествено е да сте малко нервни.

Независимо от броя досегашни партньори, и ти и тя вероятно се притеснявате поне малко от първия път, когато ще правите секс. Притесненията може да са на различни теми: как ще се представите (ти) или дали изглеждате достатъчно секси за другия (тя).

В момента, в който и двамата приемете, че притеснения има и че те са и за двамата, би трябвало нещата да са доста по-лесни. Най-лесният начин да се отпуснете е да разберете, че притесненията ви пречат да се наслаждавате на момента.

Белезници и камшик?

Основно правило, което важи за почти всички случаи: хардкор изпълненията не са за първия път. Всичко, което не е традиционен секс, води до потенциална възможност да я уплашиш, притесниш и т.н. В началото на общите ви сексуални преживявания не знаеш нито точно какво я възбужда, нито дали има нещо против по-нетрадиционни изпълнения, затова не рискувай.

Тогава, мисионерската на загасени лампи?

Въпреки че не искаш да я уплашиш, като я напляскаш още първия път, когато правите секс, не искаш и да я отегчиш. Не бъди прекалено благоприличен и традиционен. Не се страхувай да я опипваш, да я целуваш навсякъде, да се опиташ да уцелиш G-точката й и изобщо да й покажеш какво можеш.

Алкохол?

Малко количество може да ви помогне да се отпуснете, но не трябва да се прекалява, за да не станете сънливи и да се откажете от секса в името на една хубава дрямка.

Питай я

Ако в някакъв момент не знаеш дали това, което правиш, й е приятно, не се страхувай да питаш. Нормално е да не знаеш какво й харесва, след като правите секс за пръв път. По-добре да поискаш указания, отколкото упорито и самостоятелно да търсиш верния път, докато тя заспи.

След това

Първият секс е по-вероятно да не е нищо особено, отколкото да е най-добрият в живота ви. Докато се опознаете, ще мине известно време, затова не се притеснявайте, ако нито единият от вас не мисли, че току-що е преживял най-добрата си нощ. (Все пак не е нужно да й казваш, ако не е било нищо особено.)

Вместо това повторете при първа възможност, най-добре веднага. Моментите след секс са подходящи за споделяне и разговори за това на кого какво му харесва, а от говоренето лесно се преминава към действие. А именно с практика се стига до съвършенство.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here