От докосване до секс

0
460

Мацка

Реклама

Дали тя е готова да се отправите към спалнята? Докато един мъж е готов за секс почти по всяко време, с жените не е точно така. При тях нещата стават постепенно и понякога се налага да положиш повече усилия.

За тази цел можеш да разчиташ на една силна стратегия: докосването.

Допирът е нещо, което не трябва да подценяваш – той увеличава нивото на интимност, а начинът, по който момичето реагира на твоя допир, показва дали тя е готова за нещо повече.

Как да използваш докосването? Постепенно и стъпка по стъпка.

Първа стъпка: „случайното” докосване

Разбира се, че не е случайно. Само че трябва да изглежда такова.

Това са „невинни” докосвания, в които няма нищо сексуално. Можеш да подпреш леко ръката си на коляното й, докато й говориш нещо. Или да се притиснеш до нея, докато вървите по улицата и се разминавате с хората. Или нежно да махнеш кичура коса, който е паднал на челото й. Или леко да прокараш пръсти по нейните, докато й подаваш чашата с кафе. Каквото и да е, стига да е леко, кратко и привидно случайно.

Втора стъпка: притисни се към нея

Ако видиш, че тя реагира благосклонно на „случайните” докосвания, можеш да продължиш с нещо малко по-интимно като лека прегръдка например. Обръгни раменете й с ръка и виж нейната реакция. Ако тя не се отдръпне или, още по-добре, ако се наклони към теб, значи имаш зелена светлина да предприемеш следващата стъпка.

Следващата стъпка…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here