Етикетът на една оргия

0
662

A Good Old Fashioned Orgy
Кадър от филма „Добрата стара оргия“

Реклама

Въпреки неприличната си природа оргията е събитие, което, както всяко друго събитие, също изисква определен етикет.

Затова, ако получиш покана за оргия, ето няколко полезни неща, които да имаш предвид (след като си се уверил, че поканата е истинска и че не те канят във вила в гората, за да те упоят и да ти вземат единия бъбрек. Длъжни сме да предупредим.)

Ако обаче поканата и оргията са съвсем истински, ето как би изглеждал етикетът, който е добре да спазваш на подобно събитие.

Потвърди присъствието си

След като те поканят, е редно да отговориш дали ще отидеш и, след като си казал, че ще си там, наистина да отидеш. Все пак хората разчитат на теб.

Също така, недей да закъсняваш много – не искаш да пропуснеш форплея.

Влизай без да чукаш (в смисъл, без да чукаш на вратата. Изборът на дума се случи такъв.)

По принцип не се смята за учтиво да отидеш на гости и да влезеш, без да позвъниш или почукаш. При оргията обаче не е съвсем така. По-добре е да влезеш направо – все пак, ако си закъснял, не знаеш в какво положение заварваш домакина или домакинята. Те може вече да са заети и да ги прекъснеш със звъненето или чукането си.

Влез в тона на партито

Оргията е парти. Само че парти със секс. И ако домакините са предвидили някакви активности преди същинския екшън, включи се в тях. Това може да са танци, някакви игри (обикновено такива, включващи алкохол) или гледане на порно.

Погрижи се за външния си вид…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here