Орален секс в 11 стъпки

0
202

Двойка

Реклама

5. Гледай я и я слушай

Не забравяй отвреме навреме да поглеждаш нагоре, докато си между краката й. Дай й да разбере с поглед, че това, което правиш, на теб ти е също толкова приятно, колкото и на нея.

Също така, слушай я. Дишането й е ускорено и тя издава леки стонове или по-скоро лежи неподвижно и безмълвно? Нейните реакции ще ти подскажат най-добре какво да правиш. Ако тя ти показва, че й харесва това, което правиш, продължи с него. Ако пък не, пробвай нещо друго.

6. А, Б, В

Ако не си сигурен какво точно й харесва, пробвай известния метод с близането във формите на буквите от азбуката. Това ти дава възможност да достигнеш различни точки и да откриеш местата, по които тя най-много обича да я ближеш. Можеш да правиш някои букви по-големи, а други по-малки, за да редуваш цялостната стимулация със стимулация само на клитора.

7. Смукане

Когато тя вече е възбудена, можеш леко да засмучеш клитора й, като леко го потупваш с език. По-бързите движения и смукането са комбинация, която жените много обичат.

8. Хвани я здраво

Докато й правиш орална любов, не забравяй да я хванеш – за бедрата или за дупето, – за да можеш да се търкаш по-добре в нея. Можеш да галиш и гърдите й, ако сте в подходяща поза, или да й дадеш да смуче пръстите ти.

9. Не използвай само устата си

Когато тя вече е достатъчно възбудена, можеш да разнообразиш близането, като пъхнеш пръст във вагината й. Също така, докато я ближеш, пробвай да използваш цялото си лице, за да увеличиш триенето – търкай се в нея с бузите, носа и брадичката си (последното – само ако си гладко избръснат).

10. Не спирай, когато тя е близо до оргазъм

Когато усетиш, че тя ще свърши, продължи да правиш онова, което правиш в този момент. Дори и ръката ти да е изтръпнала, а вратът ти да се е схванал, продължи още малко, докато тя свърши.

11. След това спри

След оргазма клиторът й е много чувствителен и ако продължиш да го ближеш, това няма да й е приятно. Не спирай веднага – не и преди да си сигурен, че тя е свършила. След това постепенно намали интензивността на докосванията си.

Желание и комуникация

Колкото повече желание влагаш, когато правиш орален секс, толкова по-приятен ще е той и за двамата. Също така, стреми се да разбираш дали на нея й харесва, като следиш реакциите й. И след това, докато тя лежи задъхана, можеш и да я попиташ какво й е харесало най-много от нещата, които си правил, за да знаеш за следващия път.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here