Орален секс в 11 стъпки

0
677

Двойка

Реклама

Разнообразният и вълнуващ сексуален живот задължително включва орален секс. И докато при получаването на орална любов едва ли има нужда от съвети, даването е малко по-различно. Затова хвърли поглед на краткия ни гайд, за да станеш още по-добър в оралния секс.

1. Прави го с желание

Колкото повече ентусиазъм влагаш, когато правиш орална любов на партньорката си, толкова по-добре. Оралният секс не е задължение, което изпълняваш, само за да получиш същото в замяна. Когато тя ти прави орална любов с желание, за теб е много по-приятно. За нея е същото.

2. Започни бавно

Преди да стигнеш до същинския орален секс, подготви я. Целувай я по гърдите и корема, преди да стигнеш до същинската цел. Но и тогава не се спускай направо към нея, а първо започни да галиш и целуваш бедрата й. Колкото по-полека започнеш, толкова по-възбудена ще е тя, когато стигнеш до същината.

Не бързай и със свалянето на бельото й. Първо я целуни през бикините, след това издишай няколко пъти топъл въздух към вагината й, още през бельото. Това ще я разгорещи не само буквално и ще я накара да очаква продължението с нетърпение. За максимална възбуда можеш да редуваш дишането през бикините й с целувки по бедрата и корема й.

3. Продължи бавно

И след като вече си свалил бельото й, все още не е време да започнеш с по-решителни действия. Напротив, продължи също толкова бавно. Започни отвън навътре – първо целувай и ближи външните срамни устни, след това леко ги разтвори и продължи към вътрешните и около вагината. Бъди нежен и гледай на този етап като на част от предварителната игра.

4. Изчакай, преди да стигнеш до клитора

Колкото повече избягваш да докосваш клитора й в началото, толкова по-възбуждащо ще е това за нея. Когато решиш, че е време да се съсредоточиш и върху него, направи го леко и внимателно и започни с шапчицата на клитора. Остави директния контакт за малко по-късно.

Следи реакциите й…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here