Вкусът на семенната течност

0
161

ЦигариВраговете на сладкия вкус

Реклама

1.Алкохол, кофеин и никотин – те замърсяват организма като цяло и течностите му в частност; смята се, че правят семенната течност по-горчива.

2.Зеленчуците като цяло са в другия раздел, но има и такива, които пречат на добрия вкус. Това са зелето и подобните на него зеленчуци – карфиол, броколи, аспержи.

3.Червените меса имат основна роля за соления вкус на семенната течност. (Затова се предполага, че при вегетарианците вкусът е по-сладък.)

4.Това важи и за млечните продукти заради тяхната склонност към скоростно бактериално гниене.

5.Силни подправки, например чесън и лук.

Боклучава храна6.Всякакви боклучави храни – снаксове, чипсове и т.н. Те са тъпкани с химикали и консерванти, които действат зле на целия организъм и в частност на вкуса на семенната течност.

НО това не значи, че този списък трябва напълно да отпадне от храненето ти (въпреки че ако точка 6 отпадне, заедно с никотина от точка 1, няма лошо). Разбира се, че можеш да ядеш и пържоли, и сирене, и салата с пресен лук. Важното е да имаш предвид следното:

Ако си имал оплаквания по въпросите на вкуса, просто помни, че нещата, които влизат в организма ни, се нуждаят от време, за да го напуснат. За да спре секретирането на разни аромати и вкусове вследствие на храна, трябва да са минали между 12 и 24 часа от нейното приемане. Така, ако имаш романтични планове за събота вечерта, можеш просто да се откажеш от чесъна в петък и да го оставиш за неделя.

Приятелите на сладкия вкус…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here