Вкусът на семенната течност

0
731

ЖенаОчевидно ние няма как да знаем какъв е вкусът. А, дори да не броим любопитството, има една основателна причина да се замислим по въпроса – оралният секс.

Реклама

Някои жени гълтат, други – не. Това може да има общо с вкуса, а може и да няма. Така или иначе, ако си попаднал на втория вид и ти се ще да й предложиш да пробва поне веднъж да не се дръпва, когато свършваш, в даден момент ще се изправиш пред въпроса с вкуса на семенната течност.

Съставът

Спермата е не повече от 5% от семенната течност. Вкусът зависи от останалите проценти – протеини, витамини, соли, фруктоза, холестерол, аминокиселини, ензими, вода и т.н. Всички тези съставки имат една цел – да улеснят пътуването на сперматозоидите.

Вкусът

ХранаКакто при всички течности, които отделяме, и при семенната течност вкусът много зависи от това, което ядем. Всички съставки на семенната течност се произвеждат от нашия организъм на базата на това, което ядем, то е суровият материал. Например, ако си се нахранил с много пикантно и подправено ястие, има вероятност и потта, и семенната ти течност да миришат по-силно. Затова, ако си получавал оплаквания по въпроса, можеш да промениш нещата именно като се замислиш за начина си на хранене.

Всеки е различен

Това е поне толкова определящо, колкото ехраната. Всеки организъм е индивидуален и има уникални характеристики, включително и вкусът на семенната течност.

Въпреки това обаче женските оплаквания от вкуса й си приличат – най-често те са или че тя е прекалено солена, или че е прекалено горчива.

Иначе казано, ако трябва нещо да промениш, то ще е в посока сладко.

Как да стане това?

Въпреки уговорката за индивидуалността, все пак има храни, които благоприятстват по-добрия и по-сладък вкус, а има и такива, които са най-големият му враг.

Враговете на сладкия вкус…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here