Нещата, които те правят скучен в леглото

0
597

Двойка

Реклама

Избягвай ги, за да поддържате тръпката в секса, независимо от колко време сте заедно.

„Може ли да пипна тук?”

Ако вече сте в леглото, като цяло можеш да смяташ, че имаш нейното позволение за действията си. Да, ако искаш да предложиш нещо ново – анален секс например, – е добре да го обсъдите.

Но ако започнеш да искаш позволение за всяко свое действие, тя бързо ще се отегчи. Има доста по-добри начини да й покажеш какво смяташ да направиш от въпроса „Може ли?” Един поглед или едно докосване вършат много по-добра работа.

„Познатата стара история”

Предвидимостта е голям проблем за дългите връзки. Интересът винаги е по-голям, когато не знаеш какво точно да очакваш в леглото, и това важи както за нея, така и за теб.

За да избегнеш загубата на интерес с времето, старай се винаги да пробваш нещо ново. Секс сутрин, секс на ново място, по-дълъг и по-различен форплей – каквото ти хрумне, стига да не е част от рутината.

„Моля, следвайте указанията на опаковката”

Механичният секс тип „От точка 1 преминете към точка 2 и продължете до постигане на желания резултат” е нещо, което не допринася за вълнуващ сексуален живот.

За да избегнеш механичността, опитай се да замениш правенето на секс с правене на любов. Не случайно има отделен израз за това – забави темпото и се съсредоточи върху взаимното удоволствие, а не върху крайния резултат.

„Вечерята е просто ядене”…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here