Пращал ли си неприличен sms на погрешния човек?

0
531

Съобщение

Реклама

„Нямам търпение да те…” – и тук изброяваш всичко, което смяташ да направиш довечера с приятелката си. След което избираш името й от контактите си и натискаш „изпрати”. Минават няколко секунди, преди да се усетиш, че вместо на гаджето, си изпратил sms-a на шефа си. Или на съученичка от гимназията, която не си виждал от години. Или на най-добрия си приятел. Или на когото и да е, който не е гаджето ти.

Такива издънки не са никак рядко срещани в днешните мобилни времена. Дотолкова сме свикнали с писането на sms-и и изпращането на картинки и снимки, че често изобщо не се замисляме на кого какво пращаме.

При британците процентът на хората, пращали неприличен sms на погрешния човек, е 20 – това показва скорошно изследване. А при хората под 25-годишна възраст процентът е 43! Мъжете и жените се оказали еднакво невнимателни в изпращането на интимни съобщения.

Друга интересна статистика показва, че всеки пети собственик на мобилен телефон пропуска да изтрие личната ти информация от него – контакти, съобщения, снимки, – преди да продаде, подари или даде за рециклиране телефона си.

Невнимателен ли си в съобщенията, които пишеш? Случвало ли ти се е да пратиш неприличен sms на погрешния човек? Сподели в коментарите!

А ако си достатъчно внимателен и не се страхуваш, че ще объркаш получателя, надникни тук: Еротични съобщения

снимка: sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here