Нека тя ти направи горещ еротичен масаж!

0
548

Време е Двойка в леглотоза малко нови техники в секса! Чети нататък, за да видиш как анатомичните особености на мъжката полова система помагат на разнообразието в леглото и също така с каква техника да се възползваш от тези особености!
Сигурно ще ти е интересно да научиш, че мъжете също имат G-точка. Да, масажирането на тайнствено местенце, в резултат на което се получават космически оргазми, не е само женска привилегия. И това е така благодарение на простатата.
Тази жлеза със скромните размери на кестен с пълно право може да бъде наречена мъжката G-точка. Ако се стимулира по време на секс, тя предизвиква мощен еротичен вулкан. Как се активира тази лава от възпламеняващи емоции? С малко техника и прости упражнения всеки би могъл да се наслади на разтърсващи оргазми.
За тази цел на помощ идва един съседен на простатата орган – corpura cavernosa (пещеристите тела). Те са разположени от двете страни на пениса и имат пореста, подобна на гъба, структура (оттам идва и името им). Те играят основна роля при ерекция – когато си възбуден, се напълват с кръв и така пенисът ти се втвърдява и уголемява.
Тъй като пещеристите тела се намират непосредствено до простатата, тя може да бъде стимулирана с тяхна помощ, чрез малко специфичен масаж. Как да стане това?
Кажи на приятелката си да обвие ръка около пениса ти, но вместо да прави обичайните движения нагоре-надолу, да плъзга само надолу, към тялото ти. При това движение двете части на пещеристите тела обгръщат простатата и я притискат. Ако тя изпълни тази техника, този масаж ще ти донесе небесна наслада, за каквато не си и сънувал!

Реклама

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here