Направи оралния секс по-приятен за нея

0
507

Орален сексНякои жени може да обожават да правят орален секс, но за повечето това не е любимо креватно изпълнение. Една жена може да си намери много причини да не ти достави това удоволствие. И за да не се лишаваш от него, можеш да го направиш по-приятно и за нея. Защото оралният секс е неизмеримо по-голямо удоволствие,когато жената го прави с желание.

Реклама

Чистотата

Дори да си се изкъпал сутринта, ако вечерта смяташ да поискаш от нея орален секс, банята преди това е задължителна. Въпреки че няма единно мнение дали трябва да си се къпал непосредствено преди орален секс, едно нещо е сигурно – ако тъкмо си излязъл от банята, шансовете ти да го получиш се увеличават многократно.

Идея: ако вече сте започнали с любовната игра, пак не е късно. За да не развалиш атмосферата, предложи да си вземете душ или вана заедно.

Окосмяването

За повечето жени промъкването през малка джунгла няма да направи идеята за орален секс по-приятна.

Удобството

Позите за орален секс могат да са най-разнообразни, но най-добър избор са удобните. Ако я поставиш на колене на пода, това няма да й е много приятно. Може би най-удобни са позите, в които ти лежиш, а тя е коленичила или легнала до теб.

Вкусът

Повечето жени не обичат да гълтат, затова не я карай. Ако обаче тя все пак има желание, вкусът на семенната течност е от значение. Като цяло се смята, че вегетарианското хранене прави вкуса по-лек. Ако месото е задължително за теб, добави плодове към хранителния си режим – за тях се смята, че подобряват вкуса.

Ако тя все пак не харесва вкуса, направи го по-приятен, като внесеш малко от кухнята в спалнята. Шоколад, сметана и други подобни удоволствия биха накарали една жена, която обича сладко, да ги изближе от всяка твоя част на тялото.

Не я насилвай и се остави в ръцете (и устата) й…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here