Накарай я да иска секс

0
467

Мацка

Реклама

Колкото повече го очаква, толкова повече ще го иска – това е с две думи механизмът на женската възбуда. Ако просто застанеш пред нея, свалиш си дрехите и й кажеш „Вземи ме”, нещата няма да се получат. Постепенното създаване на сексуално напрежение е ключово за женското желание.

Как да се възползваш на практика от тази кратка, но съществена истина за женската възбуда? Чрез един прост метод:

Две напред, едно назад

Седите си с приятелката си след вечеря на дивана и прецъквате каналите. Само че на теб не ти се гледа телевизия. Искаш да я целунеш. И не само.

Проблемът е, че тя най-вероятно знае какво искаш. И го очаква. И затова й е безинтересно. Ти трябва да го направиш интересно. Как точно? Като се придвижваш бавно и полека към целта и дори се спираш и правиш крачка назад. Вместо например веднага да я целунеш, първо се наведи над нея и вземи ръката й за малко. След това я пусни. След малко пак се наведи и чак тогава я целуни, след което отново се отдръпни.

Целта е да я накараш да разбере, че сексът изобщо не е чак толкова сигурен – лекото съмнение, съчетано с дразненето от целувките, ще събуди и интереса, и възбудата й.

Самите целувки също трябва да са градирани. Първата нека да е съвсем лека и бърза. След това – след като поговорите и погледате телевизия – продължи с по-дълга и по-дълбока целувка. После с още по-дълга и по-дълбока, но пак след пауза. Схващаш идеята.

В някакъв момент можеш съвсем да се отдръпнеш от нея, да й се усмихнеш леко и да спреш за малко с целувките. Това показва, че можеш да се контролираш и че не си нетърпелив като тийнейджър, което от своя страна те прави по-мъжествен и опитен в нейните очи. Което е възбуждащо за жените.

Не бързай

Колкото по-полека създадеш и увеличиш нейната възбуда, толкова по-готова ще е тя за секс и толкова по-отпусната и освободена ще е по време на самия секс.

Още: Очакване за секс

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here