Любовно гнездо

0
600

Стая

Реклама

Предразполага ли домът ти към секс?

Както знаеш, на женското сексуално желание влияят най-различни неща и повечето нямат толкова общо със същинския секс, колкото предполагаме ние. Обстановката например има доста голямо значение за жените. Как можеш да си сигурен, че когато новото или бъдещото ти гадже дойде у вас, средата ще я предразположи? Ето няколко неща, на които да обърнеш внимание:

1. Чистотата

Това е задължително. Някои жени са по-големи чистници от други, но мръсотията прави впечатление на всички. И определено не предразполага към секс. Почистването и проветряването са основата на всичко останало.

2. Чашите

Колкото и да са удобни, чашите и чиниите за еднократна употреба просто не стават за романтична вечер. Не е нужно да имаш чаши от най-скъпия кристал, обикновено стъкло също върши работа. Сложи не само чаши за виното, но и за вода/безалкохолно.

3. Свещи

Ако си решил да впечатлиш с обстановка, една-две свещи на масата са много добра идея. Можеш да вземеш и ароматизирани, но тях сложи по-далеч от храната.

4. Цветя?

Повечето жени обръщат внимание на стайните растения и по някакви неясни за нас причини се кефят на мъже, които се грижат за цвете. Ако смяташ, че по-скоро ще умориш растението, защото няма да се сещаш да го поливаш, вземи си кактус. Ако пък си подготвил изискана вечеря, сложи свежи цветя на масата.

5. Музика

Подготви плейлист, който да не свърши на десетата минута след пристигането на момичето. Подреди музиката така, че с напредването на вечерта тя да става все по-бавна и предразполагаща към усамотение и плътски наслади.

6. Меки чаршафи

Приятни на допир чаршафи, особено мека покривка на дивана, пухкава възглавница – такива неща предразполагат жените и увеличават желанието им за допир.

7. Завеси

Ако искаш мацката да е спокойна, когато си сваля дрехите, не забравяй да дръпнеш пердетата плътно. Съседите отсреща, които сядат да вечерят с децата си, не са най-еротичната гледка.

Петте сетива

Ако искаш да си сигурен, че домът ти предразполага към секс, мисли за петте сетива на момичето, които трябва да омаеш. Трябват ти: добър цялостен вид на дома, нещо вкусно за ядене, нещо приятно за мирисане, нещо меко на допир и нещо отпускащо за слушане.

снимка: sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here