Лошите уроци на порното

0
650

Женски крака

Реклама

За много от нас порното е дало първите уроци за секса. И ако цялостната представа, която сме получили от филмите за възрастни, е общо взето правилна, има конкретни уроци от порното, които са чисто и просто лоши и които нямат място в реалния ни сексуален живот.

Какво да не правиш като по порнофилмите – виж 5 лоши урока на порното:

1. Не бъди груб

Ако любимият ти урок от порното е, че жените обичат да им зашлевиш една звучна плесница по задника и после да ги хванеш за косата и да ги накараш да застанат на четири крака, по-добре си намери друг любим урок.

Не че няма жени, които си падат по груб секс. Само че изчакай тя да ти каже, че го иска, преди да решиш да се почувстваш като порнозвезда. И дори и да ти го каже, пак бъди внимателен в началото, докато прецениш точно колко груб те иска тя.

2. Не прекалявай с „навън-навътре-навън-навътре”

Мъжете в порнофилмите не практикуват метода „вкарване и изкарване на пениса с голяма амплитуда и висока скорост“, защото на жените това им харесва. Нещо повече, това и за мъжете не винаги е чак толкова приятно. Причината да го правят в порното е, че така камерата може по-добре да заснеме точно какво се случва.

Това движение обикновено не носи никакво удоволствие на жената – тя предпочита да усеща целия натиск на тялото ти към нея и често не й е необходимо чак толкова енергично движение, за да свърши. Напротив, ако се движиш полека, имаш по-големи шансове да чуеш стонове на удоволствие от нея. Можеш дори да спреш съвсем, за да я оставиш да се движи толкова, колкото тя иска.

А ако за теб е по-приятно да се движиш бързо и енергично, просто не забравяй да спираш отвреме навреме, за да може и тя да се наслаждава на момента.

Още 3 лоши урока от порното…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here