Кои миризми са афродизиак за мъжете

0
499

Тиквен пай

Реклама

Д-р Алън Хърш е невролог и психиатър. Основната му работа е да се занимава с проблемите на загубата на обоняние и вкус в Smell & Taste Research and Treatment Foundation в Чикаго. Покрай тази си работа обаче доктор Хърш се е натъкнал и на други интересни неща – че определени миризми влияят на притока на кръв към пениса, като някои го увеличават с 40%!

Тези рекордьори са: тиквеник и лавандула

Е, понеже д-р Хърш е американец, неговият резултат бил тиквен пай (на снимката), но според нас каквото го може един тиквен пай, това го може и нашенският тиквеник.

Изследването обхваща 31 мъже. Учените открили, че повечето приятни миризми увеличават мъжката възбуда, но някои го правят доста по-успешно от останалите. След тиквеника и лавандулата се нареждат поничките и билката женско биле (31,5% увеличаване на притока на кръв към пениса), понички и кола (12,5%), момина сълза (11%), пуканки с масло (9%) и червени боровинки (2%).

Учените открили и кои са най-възбуждащите миризми за жените. На първо място били краставиците и бебешката пудра, заедно с някакви американски бонбонки с женско биле, след това тиквеник и лавандула (те явно вървят заедно и са нещо като оптималния афродизиак) и комбинацията от бебешка пудра и шоколад.

снимка: sxc.hu

Виж още: Миризмата на привличането

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here