Целуни я така, че краката й да се подкосят

0
550

… и тя спре да мисли, да забрави къде се намира и да иска единствено и само да не спираш

Реклама

Целуни я така, че краката й да се подкосят

Целувката има огромно значение за една жена. По-голямо, отколкото за нас. И това е причина често да пренебрегваме тази еротична част от отношенията ни с жените.

Какво й говорят целувките ти? Един куп неща – колко сериозно се отнасяш към връзката, дали скоро си пил бира и колко си здрав. Сериозно, съзнателно или не по една целувка жените могат да разберат доста неща и в крайна сметка по целувката в началото на връзката да определят дали имат бъдеще с този мъж.

Как да я целуваш така, че тя да се почувства като на кино? (Първо в романтичен филм, а после и във филм за лица над 18 години.) Ето няколко важни момента.

Не бързай

Не е нужно да покажеш колко невероятно се целуваш още на първата среща. Напротив, ако оставиш очакването да се натрупа, ще спечелиш повече. Обикновено за хубавите неща се чака, така че забавянето увеличава усещането, че предстои нещо хубаво. Целувка, преди която не се е натрупало достатъчно напрежение и очакване, не е толкова еротична. Въпреки че таймингът е въпрос на много обстоятелства, може да се каже, че втората среща е добър момент за целувка.

Бъди свеж

Жените обръщат много голямо внимание на фактора чистота и свежест. Колкото повече свежест се носи от теб и колкото по-поддържани и бели изглеждат зъбите ти, толкова по-голямо е желанието й да я целунеш. Дъхът също играе важна роля – ако е лош, това създава подсъзнателно усещане за липса не само на хигиена, но и на здраве. А, както знаем, това, което търсят жените след векове еволюция, е здрав партньор за здраво поколение.

Поеми инициативата…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here