Как да я накараш да се докосва пред теб

0
1596


Да го кажем така. Това е секси:

Реклама

Секси

И нямаме нищо против да ставаме свидетели на такива гледки и на живо. Ако си попаднал на жена, която няма нищо против да се докосва пред теб, можем само да ти завиждаме. Ако обаче не си, все още не е време да се отказваш. Възможно е тя самата да иска да направи нещо подобно и да й трябва само мъничко окуражаване.

МастурбацияМастурбацията е деликатна тема. Въпреки че доста жени се забавляват по този начин, не всички са готови да го обсъждат, а още по-малко да ти направят демонстрация. Причината за това може да е, че са свикнали да мислят за самозадоволяването като за нещо неприлично и нередно. Дори и да е така обаче, пак можеш да промениш тази нагласа, при това без особени трудности. Нещо повече, това, че на теб ще ти хареса шоуто, ще накара и нея да се чувства по-секси и по-уверена и в крайна сметка и за двамата резултатът ще е положителен.

Разбира се, за тези еротични изпълнения можем да говорим едва след като двамата сте се опознали в леглото. Има жени, които ще направят всичко и първия път, когато си легнеш с тях, но за останалите ще трябва малко натрупване на опит заедно, преди да пристъпиш към това. Колко време е нужно зависи от жената, от връзката ви, от желанието ви да пробвате нещо ново.

Трябват ти няколко стъпки. Преди това обаче имай предвид, че тя е тази, която ще определи какво и колко ще ти покаже, както и колко време ще й трябва, за да разкрие пред теб нещо толкова интимно.

Кажи й, че го искаш…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here