Как да получаваш страхотен орален секс

0
511

Как да получаваш страхотен орален секс

Реклама

Всички обичаме оралния секс. И за да го получаваме често, не са необходими кой знае какви усилия. Трябва да спазваме само 6 лесни правила:

1. Не я карай да гълта

Това е нещо, което не трябва да става по твое желание. Ако тя иска да гълта, и за двамата ще е доста по-приятно, отколкото ако ти я принудиш. Или, още по-лошо, ако свършиш в устата й, без да я предупредиш и без да я питаш.

Не всяка жена обича да гълта. Някои дори приемат идеята с отвращение. А има и такива, които казват, че само от мисълта да гълтат семенна течност им става лошо и започва да им се гади.

Затова, когато тя започне да ти прави орална любов, бъди учтив и не я оставяй да стигне докрай, преди да я попиташ дали да свършиш в устата й. Едно кратко прекъсване от десет секунди, един прост въпрос и един отговор ще ти спестят неясноти и проблеми по-късно.

2. Хигиената е правило без изключения

Тази точка няма нужда от обяснения. Интимната хигиена е от първостепенно значение, ако искаш не само да ти правят орална любов, но и на момичето да й е достатъчно приятно, за да го направи отново.

3. Не й дръж главата

И не прави като по порнофилмите – не натискай главата й към пениса си. Повечето жени не биха били щастливи от подобно отношение, а и ако стигнеш прекалено дълбоко в гърлото й, можеш да предизвикаш рефлекс за повръщане или поне силно гадене. По-грубото отношение, когато ти правят орална любов, е позволено само ако и тя го иска или ако това е част от някаква ваша еротична игра. Но и в тези случаи по-добре бъди внимателен.

Вместо да й държиш главата, следвай точка 4:

4. Не мърдай

Една от причините, поради които жените обичат да правят свирки, е, че в тези моменти се намираме изцяло в тяхна власт. Това за тях е част от удоволствието, така че по-добре просто си лежи, не мърдай и се наслаждавай. И не се притеснявай да издаваш звуци, стига това да ти идва естествено. Това също действа възбуждащо на жените и прави цялото преживяване приятно и за тях.

5. Кажи й, че ти е харесало

Ако не й кажеш колко добре се е справила, тя може и да помисли, че не ти е харесало и да се притеснява да повтори. Затова не бъди срамежлив, кажи й какво точно ти е харесало. Колкото по-конкретен си, толкова по-голяма е вероятността тя да направи същите неща и следващия път.

6. Кажи й, ако нещо не ти е харесало

Същата логика – ако искаш тя да не повтаря нещо, което не ти е било приятно, трябва да й кажеш. Бъди внимателен, започни с това, което ти е харесало, и чак тогава спомени другото. Не я критикувай и не я карай да се чувства сякаш не е добра в оралния секс. Колкото повече мислиш за нейното самочувствие, че е добра в леглото, толкова по-уверена ще е тя и толкова по-голямо желание ще има да продължава да ти доказва, че знае как се правят тези неща.

Още: Вкусът на семенната течност

снимка: sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here