Как да й доставиш удоволствие в леглото

0
513

Секси мацка

Реклама

Или как да я подобриш знанията си за женския оргазъм и техниките, с които караш една жена да свърши – но това заглавие беше прекалено дълго.

1. Не бързай

На жените им трябва повече време, за да достигнат до оргазъм, отколкото на мъжете. Затова не бързай, карай полека и й кажи, че имате цяла нощ пред вас. Колкото по-спокойна е тя, толкова по-лесно ще свърши. Обратно, ако се чувства притеснена от факта, че й е необходимо повече време, най-вероятно нищо няма да се получи или тя просто ще се престори, че е свършила.

2. Покажи й, че я харесваш

Повечето жени се притесняват за това как изглеждат и не харесват поне едно нещо в тялото си. Без значение дали има реално основание за тези притеснения или не, те са факт за много жени.

За да може тя да се отпусне – което й е необходимо, за да свърши, – трябва да повдигнеш самочувствието й, като й кажеш и покажеш колко я харесваш. Какво точно и кога точно ще кажеш зависи от теб, важното е в моментите, в които тя е без дрехи, да знае, че харесваш всичко, което виждаш.

3. Постепенно увеличи възбудата й

Женската възбуда по принцип е постепенна и, както стана вече дума, се натрупва по-бавно. Един от начините да постигнеш това постепенно увеличаване е чрез ръчна стимулация – започни с леко галене на бедрата й, след това на външните срамни устни и постепенно стигни до клитора. Натискът също трябва да е слаб в началото и постепенно да се увеличава. Не използвай само пръстите си – с длан можеш да постигнеш непряк натиск върху клитора й, който също ще увеличи възбудата й. Пряката стимулация на клитора остави за по-късно, когато тя е готова за това.

4. Разнообразявай

Не се вкопчвай само в една техника по време на любовната игра. Напротив, сменяй ръчната с орална стимулация и дори използвай пениса си, за да дразниш леко клитора й. Важното е да разнообразяваш и да се вслушваш в знаците й, за да разбереш дали това, което правиш в момента, й харесва.

5. Остави я да свърши първа

Да я докараш до оргазъм по време на любовната игра е тактика, която има доста предимства.

Ако направо преминете към същинската част и тя не свърши по време на самото проникване, след това може да й е по-трудно, защото клиторът й ще е твърде чувствителен от продължителното търкане. Затова пробвай първо да я накараш да свърши с ръчна и/или орална стимулация и чак след това преминете към проникването.

След като вече е свършила веднъж, на нея ще й е по-лесно да свърши и втори път по време на същинския секс, което ще увеличи и нейното, и твоето удоволствие и самочувствие.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here