Истински ли са гърдите ти?

0
588

Истински ли са гърдите ти?

Реклама

Този въпрос не е много учтив. Затова пък има няколко признака, по които можеш да познаеш дали чифт перфектни женски гърди са истински или са дело на сръчен пластичен хирург.

За някои от признаците ще ти е необходимо да видиш жената по бански (или даже без бански), което през зимата не е много вероятно. Но пък никога не се знае, затова хвърли поглед на краткия на гайд за улавяне на измамници.

5 знака, че гърдите й не са естествени:

1. Двете гърди са твърде близо една до друга

При повечето жени между двете гърди има разстояние от около 5-7 сантиметра. Ако обаче има поставени импланти, това разстояние значително намалява. Т.е., ако ти се струва, че двете гърди почти се докосват, има голяма вероятност те да не са истински.

2. Бюстът е твърде високо.

Естествените гърди се намират долу-горе на височината на подмишниците. При пластичните интервенции, най-вече при не добре направените, гърдите стоят по-високо.

Това обаче най-добре се вижда, ако жената е по бански, защото сутиените с подплънки също повдигат бюста.

3. Гърдите приличат на пъпеши

Естествените гърди имат формата на круши или на водни капки. Ако приличат на големи пъпеши, има голяма вероятност да са фалшиви. Причината е, че естествените гърди естествено са по-големи в долната си част, докато при изкуствените силиконът е разпределен равномерно и така гърдите изглеждат перфектно сферични.

4. Виждат се белези

При пластичните интервенции остават белези, като те могат да бъдат на няколко различни места. Едното са подмишниците – тези белези са най-видими, обикновено са с дължина около 5 см и се виждат, ако жената повдигне ръцете си. Други възможни места са под самите гърди, както и около зърната (за последното обаче няма как да си сигурен, ако не виждаш жената гола). Също така, белег над пъпа може да показва подобна хирургическа интервенция, но той не е сигурен знак, защото може да означава и някакъв друг вид операция.

5. Чуваш шляпащ звук

При някои видове импланти се получава въздушен джоб, който води до издаване на тих шляпащ звук при движение. Това не е нещо, което можеш да чуеш на улицата, но пък е съвсем възможно да го чуеш в интимна тиха обстановка.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here