Храни за спалнята

0
1899

Шоколад

Реклама

Има храни, които свързваме със секс. Дали защото се смятат за афродизиаци или просто защото сме ги виждали в еротични сцени във филмите, някои лакомства са си спечелили определена репутация. Тя обаче не винаги е съвсем заслужена.

Медът например е една кинематографична заблуда. Да намажеш момиче с мед и после да я оближеш е лоша идея по една проста причина: лепне твърде много. Ако я омажеш с мед, има по-голяма вероятност тя да лежи и да си мисли как ще се мие после, а и дали ще се изперат чаршафите, отколкото да й е приятно.

Затова да оставим меда за следобедния си чай и да се спрем на няколко храни и напитки, които наистина стават за спалнята. Има и няколко основни правила, които трябва да се спазват при храните в спалнята. За тях ще стане дума накрая. Бонус, също накрая: кино пример.

Но да караме подред.

1. Сладко, сладко, сладко

Течен шоколад, сметана, череши, ягоди – тези храни са класически допълнения към секса. Въпреки че лепненето си го има, то е много по-малко, отколкото при меда. Затова можеш да пробваш да намажеш малко течен шоколад по себе си, като сложиш повече на местата, където би искал партньорката ти да ближе повечко. След това можеш да се оставиш да бъдеш „изяден“. Според въображението си можете да изберете съответното приложение на сметаната и плодовете. Да се храните един друг е простичка и сравнително чиста идея.

Още: сладки и студени храни…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here