Добрите уроци на порното

0
670

Медицинска сестра

Реклама

Освен лошите практики, за които вече стана дума, порното дава и някои добри идеи, които могат да разнообразят и подобрят сексуалния ти живот. За да не се чудиш кои точно са тези добри уроци, ние ги събрахме за теб:

1. Сексът е забавен, а не сериозен

Едно от хубавите неща на порното е, че сексът в него не се взима твърде насериозно. Никой не говори за любов, чувства и съвместно бъдеще. Цялата идея е на всички да им е кеф.

Това е добър урок от порното: не е нужно сексът да е свръх сериозен. Той не е делова вечеря, нито бизнес презентация. Усмивките и смехът не са забранени, а съсредоточаването върху удоволствието е задължително.

2. Разнообразни места за секс

От порното можеш да вземеш не толкова идеи за места за секс, колкото основната идея: сменяйте местата. Разнообразието в позите и техниките е едно на ръка, местата, на които правите секс, също трябва да се сменят, по възможност по-често.

В колата, върху колата, в офиса, в тоалетната на любимото ви заведение – идеите зависят само от вас и от баланса между забавлението и опасността да ви хванат, ако решите да пробвате някое обществено място.

Оралният секс…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here