Еротични съобщения

0
1062

Секси съобщения

Реклама

Ясно е, че сексуалната тръпка в една връзка трябва да се поддържа, защото иначе тя ще си отиде. Един добър начин да разнообразите сексуалния си живот е да експериментирате със съобщенията, които си изпращате (стига да си сигурен, че някоя любопитна колежка не наднича в телефона на гаджето ти).

Преди да изпратиш еротичен sms

Ясно е, че през първите две седмици, в които ходите, е малко рано за нещо подобно. Едва след като сте се опознали и сте започнали да се чувствате достатъчно спокойни един с друг – включително и в леглото, – можеш да пробваш да й изпратиш нещо по-откровено сексуално.

Започни полека

Ако досега не си й изпращал еротично съобщение, опипай почвата с нещо по-завоалирано. Пиши й например как нямаш търпение да я видиш довечера и й прати целувки, като можеш да конкретизираш точно къде я целуваш. Използвай нещо лично – част от тялото й, която тя знае, че ти особено много харесваш, специфичен ваш израз и т.н. Направи го по-скоро мило и закачливо, отколкото порнографско.

И продължи, ако отговорът е добър

По реакцията й ще разбереш дали си на прав път. Ако ти се скара, че си й писал нещо неприлично, значи може би не е съвсем готова за такива съобщения. Ако обаче ти се усмихне и каже колко приятно я е изненадал sms-ът ти, значи всичко е ОК и можеш да пробваш да станеш по-креативен и по-откровен. Но пак постепенно.

Какво да й пишеш

Това зависи изцяло от теб и от това, което знаеш, че й харесва. Можеш например да й пишеш как си я представяш в онова дантелено черно бельо, в което си я видял предишната вечер. Или да й опишеш какво би искал да направиш с нея в леглото. Или тя да направи с теб. Можеш дори да й споделиш някоя своя фантазия в sms. Не забравяй да пишеш, че си представяш точно нея в този сюжет.

Кога и къде да й пишеш и дали да й пишеш, ако тя не си пада по мръснишките приказки…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here