Енциклопедия на сексуалните термини – част 1

0
1817

Секси библиотекарка

Реклама

Какво означава това?

Това е въпрос, който никой не обича да задава, когато става дума за секс. Повечето хора, особено мъжете, сме доста суетни по въпроса за собствената си осведоменост и не обичаме да показваме незнание.

Само че в сексуалната теория и практика има толкова много неща – нарекли сме ги термини, за да звучи по-научно, – че е трудно да знаеш всичко. Тук е мястото на нашата кратка (но с идеи за продължения) „Енциклопедия на сексуалните термини”.

И така, какво означава това?

Перлена огърлица (позната от англоезичното порно като „pearl necklace”)

Така се нарича, когато мъжът еякулира върху гърдите, врата и раменете на жената. За някого това явно е напомняло огърлица от перли, откъдето е дошло името. Перлената огърлица може да се получи след като мъжът е мастурбирал върху жената или след като е търкал пениса си между гърдите й. Сигурно има и други техники, но това са най-често използваните.

Сноуболинг (snowballing – „бой със снежни топки”)

Това е термин, който вероятно ще опорочи детските ти спомени, но, както вече казахме, целта ни е енциклопедична, а една енциклопедия трябва да съдържа възможно най-много информация. Така че…

Сноуболинг е практика, при която мъжът свършва в устата на жената при орален секс, след което тя му „връща” семенната течност в неговата уста, като го целува. Хубаво е да го знаеш, в случай, че приятелката ти предложи да го пробвате.

Фелчинг (felching)

Това е подобно на сноуболинг и е изсмукване на семенна течност от местата, където тя е била изхвърлена (вагина, анус).

Дейзи чейн…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here