Екологичен секс

0
575

Екологичен секс

Реклама

Има нещо еротично в опазването на природата. Поне ако гледаш рекламите на PETA.

Колкото по-актуални стават екологичните въпроси, толкова повече те навлизат във всички области, включително и в секса. Как можеш да си сигурен, че докато мачкате чаршафите с гаджето, не вредите на природата? Далновидни производители са помислили за това – органичните и екологични секс продукти стават все повече и все по-разнообразни. Ето 5 примера:

1. Вегетариански презервативи

За тяхното производство не са използвани никакви животински продукти. Виж повече за тях тук!

2. Природосъобразни афродизиаци

Стридите, шоколадът, аспержите – някои храни са известни със свойствата си на афродизиаци. И да не вярваш, не пречи да пробваш. Пък и разнообразното хранене не е навредило на никого. Виж повече!

3. Екологично бельо

Бельо, направено от коноп, органичен памук, естествена коприна и соя – такива неща са измислили загрижените за планетата производители. А Vratovrazka.bg има още по-добра идея – за да си максимално екологичен, вместо да взимаш на приятелката си такова бельо, предложи й да спаси планетата, като ходи без бельо!

4. Органични секс играчки

Не е нужно всичко да е латекс и пластмаса – вземи дървената лъжица и я напляскай с нея! Не, сериозно, има екологични секс играчки – например камшик от рециклирана гума и въжета от коноп (ако си падаш по такива неща).

5. Естествени лубриканти

Ако купуваш лубриканти, погледни етикета, за да си сигурен, че съставките им са органични. (Видовете лубриканти)

Екология и секс

Колкото и да са странни някои от тези идеи, опазването на природата не е шега. А и ако си направиш екологична тениска, на която пише „Аз правя екологичен секс”, ще спечелиш вниманието на всички природозащитнички!

снимка: sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here