Грешките, които правим в леглото – 4

0
477

Двойка

Реклама

31. Държиш главата й, докато тя ти прави орална любов

НЕ дръж главата й и НЕ я движи нагоре-надолу в ритъма, в който ти е приятно – това няма да я зарадва особено. Тази техника е по-скоро любима на героите от порнофилмите, отколкото признак на добри обноски в леглото.

32. Свършваш в устата й, без да си я попитал дали е съгласна

Вкусът на спермата не е приятен за всички жени. Затова е напълно възможно тя да не иска да се изпразваш в устата й. В този случай изходът е да я помолиш да продължи до последната минута и в момента хикс да й кажеш, че свършваш или просто леко да я избуташ от себе си. Удоволствието за теб ще е същото, а на нея няма дай се налага да се дави или да плюе. А може и да я помолиш да продължи с ръка. Тук е мястото да споменем, че вариантът просто да забравиш да й кажеш, че свършваш, НЕ е приемлив.

33. Мислиш, че порнофилмите представят реалния живот

Накратко – има една голяма разлика между порното и действителността. Порното не действа добре на мъжкото самочувствие. Истинският живот обаче го повдига, нали?

34. Пускаш й хардкор, без да я попиташ дали й харесва

За теб може да е супер възбуждащо, но това не значи, че и за нея е така. Причините могат да бъдат много, включително и че според много жени порното не е много любезно към техния пол. Затова първо попитай. Освен това, ако искаш наистина да й хареса това, което ще й пуснеш…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here