Грешките, които правим в леглото – 1

0
611

В леглото

Реклама

Никой не е безгрешен. Включително що се отнася до сексуалните изпълнения. Нормално е в началото на сексуалния си живот да си притеснен и непохватен, а с времето да ставаш все по-добър. Както се сещаш обаче, това не става с магическа пръчица, нито пък за една нощ. Затова сме тук ние – за да ти посочим най-честите грешки, които мъжката част от света допуска между чаршафите и така да ти помогнем да се усъвършенстваш.

Ето първите наши десет НЕ-та:

1. Виждаш я, целуваш я, просваш я на леглото и готово

Не. Така не става. Това не е копче, което се натиска, както вече многократно сме казвали. Ако веднага се нахвърлиш на най-горещите й места, те така ще изстинат, че най-вероятно оттук нататък тя ще се стряска само при мисълта да си легне с теб. На теб може да ти е приятно още при първите целувки да пъхнеш ръка между краката й, но тя няма да е във възторг, честно.
Любовната игра

Целувай я!

2. Не знаеш как да я целуваш

Целувката е нещо много, много важно. В един филм даже казаха следното: „Целувката е толкова по-интимна от секса!” Доброто целуване прави преживяванията в леглото много по-интимни, чувствени и възбуждащи и за двете страни. Затова трябва да знаеш как да я целуваш. Не е приемлив вариант просто да напъхаш езика си колкото можеш по-дълбоко в гърлото й и да се опиташ да обходиш всичките й зъби, все едно си четка за зъби!
Изкуството на целувката

3. Отнасяш се грубичко с ерогенните й зони

Когато жената плъзне ръка към нашето място номер едно, ние предпочитаме по-здравото пипане. При жените обаче не е така…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here