Събуди мръсницата в нея

0
652

Секси мацка

Реклама

Повечето жени имат мръснишка страна, просто не винаги я показват. Дали заради срам, задръжки или нещо друго, някои жени трудно признават, че искат нещо повече от секс в мисионерската.

Ако случаят с приятелката ти е такъв, има начини да й помогнеш да ти покаже мръсницата в себе си. Ето как да подходиш към нейната скрита мръснишка страна.

Разкажи й фантазиите си

Ако смяташ, че е дошъл моментът, в който да разнообразите нещата в спалнята, пробвай да започнеш, като й разкажеш някоя своя сексуална фантазия. Започни с нещо по-невинно и не навлизай в подробности, просто виж как тя ще реагира на идеята. Ако усетиш, че има напредък, можеш да я попиташ и за някоя нейна фантазия. Ако тя се реши да ти разкаже нещо, покажи й, че си готов да направите нещо такова в леглото, за да я накараш да се почувства уверена в този вид разговори.

Важно: по време на такъв разговор ключовата дума е фантазия. Т.е., всичко, което споделяш с нея, трябва да е плод на въображението ти. Не й разказвай за предишни партньорки и какво точно си правил с тях, ако не искаш цялото ти усилие да отиде на вятъра.

Задавай й въпроси

Но не превръщай разговора в разпит, поддържай го лек, забавен и еротичен. Пробвай да я попиташ например дали би искала да те завърже или ти да я завържеш, дали има (или би искала да има) някоя секс играчка и каква точно, дали има нещо, което винаги е искала да опита в леглото. В зависимост от посоката на разговора и от нейното отношение може да прецениш дали да преминеш към по-хард въпроси като например за какво си мисли, докато мастурбира.

Въпросите ще ти помогнат да установиш доколко тя е готова да пробвате нещо по-мръснишко от обичайната ви рутина.

Направете нещо ново в леглото…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here