Моментите след секс

0
687

Двойка

Реклама

В началото те няма как да не са неловки. От колкото и време да се познавате с момичето, ако това са първите ви пъти между чаршафите, непосредствено след секса е нормално да се чувствате малко неловко.

Въпросите, които изникват в главата ти в тези моменти, могат да са най-разнообразни, но тези няколко са най-честите: „Дали се справих добре?”, „Тя дали свърши?”, „Дали иска да го направим пак?”, „Сега очаква ли се от мен да я прегърна?”, „Дали да отида до банята?”.

Също така, чудиш се дали от теб се очаква да станеш и да си заминеш – ако сте у тях – или дали тя иска да си ходи – ако сте у вас.

И по някое време се сещаш да се попиташ: „А тя какво ли си мисли в момента?”.

Всичко това допринася за и без това неловката атмосфера, която се е появила след екшъна.

Това е нормално. Напълно естествено е първите пъти, когато правиш секс с ново момиче, да има известно неловко чувство. Няма значение колко опит имате с други хора, важното е, че нямате опит един с друг. Не се познавате в тази светлина, не разчитате много добре сигналите си и не сте свикнали да се виждате без дрехи.

Как да намалиш неловкостта

Каква линия на поведение да предприемеш зависи най-вече от едно нещо: какво означава тази жена за теб. Т.е., дали е жена, с която искаш да имаш връзка, или е жена, с която смяташ всичко да свърши след единия секс за една нощ. На този въпрос е добре да си отговориш още преди да се стигне до секс, за да можеш да действаш по съответния начин.

Ако искаш връзка с тази жена…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here