Кръвните групи и сексуалността

0
482

По материали на http://www.bg-sexologia.info/

Реклама

Кръвна групаСъвременните медицински проучвания все по-често намират връзка между кръвната група и някои черти на характера. В западноевропейските и американски медицински заведения работят високо квалифицирани специалисти по психохематология, които се занимават с изучаването на особеностите на кръвта. Една от областите, в които работят специалистите, е свързана със значението на кръвните групи и тяхното влияние върху сексуалния живот на хората.

Съществуват различни класификации на кръвните групи, като най-разпространената е А/В/0. Според нея различаваме четири кръвни групи: А, В, АВ и 0. Изследователите са открили интересни зависимости между кръвната група на индивида и неговия сексуален темперамент.

Кръвна група А
А?Нейните представители са добросъвестни, стеснителни хора, стриктно изпълняващи своите задължения. Смело могат да бъдат наречени „въплъщение на съвършенството“.
Обикновено бързо правят кариера и считат всичко останало за второстепенно. Те са верни приятели, роднини и близки. Не са особено сексуални, макар че са готови стриктно да изпълняват задълженията към партньорите си (например в леглото). Колкото повече напредват сексуалните контакти с такъв човек, толкова повече сексът с него става отегчителен, скучен, рутинен, като задължение.
По принцип са консервативни в сексуалните си отношения. Ако твоят партньор е от кръвна група А, ти трябва да се заемеш със сексуалното разнообразяване на връзката и да бъдеш основен двигател на сексуалния ви живот. Твоят А-партньор старателно ще изпълнява твоите замисли и идеи – така, както устремено работи за своето доизграждане и трудолюбиво изпълнява задълженията си.

Кръвна група В…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here