8 начина да подобриш сексуалния си живот

0
439

Двойка

Реклама

1. Експерименти – но извън спалнята

Ясно е, че в секса трябва да има разнообразие. Това разнообразие обаче може да се постигне с експериментиране и в друг смисъл – в социалния живот. Колкото по-различни неща правите с партньорката ти извън спалнята, толкова по-голямо ще е желанието ви да експериментирате между завивките. Вместо например да ходите всяка вечер в една и съща пицария, отидете да играете миниголф. Разнообразието е въпрос на нагласа, сексуалното разнообразие е само част от тази нагласа.

2. Комплименти – също извън спалнята

Не става дума за „Имаш красиви очи”. Това е мило и тя се радва да го чуе, но има и по-секси комплименти и точно за тях говорим. Ключът е да й кажеш нещо за някоя скрита част от тялото й в момент, в който нямате възможност да правите секс. Ако например сте на вечеря с роднини или приятели, прошепни й набързо колко харесваш гърдите й. Комплимент за нещо такова извън леглото показва, че си искрен и че не я харесваш само когато ще правите секс. А това повишава шансовете си за невероятната й благодарност веднага след вечерята.

3. Фантазии – все още сме извън леглото

Разговорите за това какво я възбужда или какво възбужда теб са част от добрия сексуален живот и често са форма на любовна игра. Ако обаче искаш да споделиш нещо такова с нея, по-добре го направи извън леглото. Така тя няма да се почувства притисната да изпълни фантазията ти тук и сега. Напротив, ще може да я обмисли и ако реши да го направи някой друг път, ще е много по-готова и следователно по-… да кажем, услужлива.

Още – бърз секс срещу дълъг секс…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here