7 начина да повишиш либидото си

0
777

СексАко напоследък желанието ти за секс е намаляло, можеш да решиш проблема по някой от тези начини:

Реклама

1. Откажи цигарите

Пушенето затруднява кръвообращението, включително в областта на пениса. Смята се, че цигарите променят и концентрацията на тестостерон, който е пряко свързан с либидото.

2. Поддържай добра форма

Ако отделяш всеки ден поне по 30 минути, за да тренираш, това ще повиши нивата на ендорфините ти, оттам и настроението и желанието за секс. Дори да не можеш да спортуваш всеки ден, ако го правиш относително редовно, това ще помогне на сексуалния ти живот. Да не говорим, че ще подобри самочувствието ти, което също е много важно в леглото.

Ако имаш няколко излишни килограма, отърви се от тях в името на по-добър секс – не само заради самочувствието. Наднорменото тегло се свързва с проблеми с кръвообращението, които водят до намален приток на кръв към гениталиите.

3. Здравословно хранене

Плодовете и зеленчуците носят на тялото ти един куп витамини и антиоксиданти, което е добре като цяло за организма и помага за нормалното кръвоснабдяване на гениталиите.

4. Афродизиаци

Да, няма магически средства за повишаване на либидото, но пък еротичното хранене само по себе си може да е афродизиак. Някои избират храни с определена форма – като аспержи, – други залагат на съдържанието – като стриди (тъпкани са с цинк, който се използва при производството на тестостерон)

Още четири начина…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here