6 секси идеи за Свети Валентин

0
1132

Двойка

Реклама

Да си го кажем направо – без значение дали е Свети Валентин или не, една кутия шоколадови бонбони и петминутна мисионерска отдавна не представляват интересен сексуален живот. Ако ще правите нещо такова, по-добре гледайте новините и отидете да изчистите мазето.

И понеже все пак наближава Свети Валентин, не може да не се замисляш за това как ще го прекарате с гаджето. Ако плановете ви са да се забавлявате в леглото, използвай възможността да направиш нещо различно и нещо повече за нея, отколкото за себе си. Защо ли? Ами, първо, празникът на любовта като цяло впечатлява повече жените и те очакват тази вечер с повече вълнение (и с разходка по магазините за нова рокля). И второ, защото, като я караш да стене от удоволствие, това не само е възбуждащо за теб, но и ти дава всички шансове следващия път тя да се посвети изцяло на твоето удоволствие.

За да организираш една незабравима за нея нощ, виж нашите 6 секси идеи. А нищо чудно те да те вдъхновят да измислиш и още.

1

Удължи форплея

Понякога любовната игра и очакването на същинската част могат да са по-еротични от самия акт, особено за жените. Ако искаш да направиш вечерта на 14-и февруари още по-специална, отложи проникването до последния възможен момент или дори се откажи от него. Концентрирай се върху нея – целувай я, дразни я, хапи я, ближи я, прави й орална любов, накарай я да свърши без проникване. Ако й организираш такава нощ, можеш да си сигурен, че следващите нощи тя ще ти е мнооого благодарна.

2…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here