6 правила за 69

0
545

Двойка

Реклама

Оралният секс е хубаво нещо както за мъжете, така и за жените. 69 е позата, която дава възможност и на двама ви да изпитате едновременно това удоволствие, особено ако имаш предвид няколко основни правила.

1. Не забравяй за интимната хигиена

Тя в важна за всякакъв секс, но най-вече за оралния. Дори и леката неприятна миризма е отблъскваща, както и джунглата от косми. Затова не забравяй душа и, дори и да не се обезкосмяваш, поне подрежи малко космите.

А за да сте сигурни, че и двамата сте чисти, направо влезте заедно в банята преди секса. Търкането на гърба й може да се окаже чудесен форплей.

2. Започни постепенно

Това е особено важно, ако за пръв път пробвате 69. Недей веднага да я настаняваш върху себе си. Първо започни с форплей и после постепенно преминете в съответната поза.

3. Помисли за позата

Ако някой от вас ще е отгоре, това задължително трябва да е жената. Тъй като ти най-вероятно си по-тежък от нея, ако ти си отгоре, ще й тежиш. А и има вероятност да й настъпиш косата с колене, както и да я задавиш, ако се увлечеш прекалено. Също така, когато тя е отгоре, това й позволява да контролира скоростта и ритъма, което увеличава удоволствието за теб.

Другият вариант е и двамата да сте легнали на една страна. Това е добра идея, ако смятате сексът да продължи по-дълго, защото позата е удобна и за двама ви. Можете дори да използвате вътрешната страна на бедрата на другия за възглавница.

4. Не забравяй за нея

При 69 идеята е не само да получаваш, но и да доставяш удоволствие, затова трябва да внимаваш да не се увлечеш твърде много в получаването и да забравиш за даването. Ако пък смяташ, че ти е твърде трудно да й доставяш удоволствие, докато тя доставя на теб, по-добре си правете орална любов поотделно, а не на 69.

5. Не закачай задника й

Ясно е, че 69 ти дава невероятен достъп едновременно до вагината и до дупето й, само че ако не си сигурен, че тя е съгласна да включиш и анална стимулация, по-добре недей.

6. Не свършвай в устата й без позволение

Ако не си попитал предварително, недей да свършваш в устата й. Има вероятност това да не й харесва и в този случай може да я откажеш изобщо да ти прави орална любов.

Взаимно удоволствие

69 е нещо, което всеки трябва да пробва. Все пак взаимното доставяне на удоволствие е основно в секса. Ако и спазваш тези няколко правила, можеш да си сигурен, че 69 ще се превърне в любимото ти число.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here