5 секс съвета

0
465

1. Поизпотете се, но не в леглото

Реклама

Все още не сте пробвали да спортувате заедно? Значи е време да го направите. Тренировките ще намалят стреса и при двама ви, ще увеличат допамина ви и ще се превърнат в един здравословен форплей. А и, както знаеш, потта ти съдържа андростадиенон – съединение, производно на тестостерона, което увеличава женската възбуда.

Мацка

2. Това е целувка, а не дартс

Не използвай езика си като стреличка, когато я целуваш. Движението навън и навътре няма да й е толкова приятно, колкото смяната на различни движения и различен натиск.

3. Това е секс, а не състезание

Когато не става дума за бърз секс, няма нужда да се бърза. Напротив, изследвай бавно тялото й, като се съсредоточиш не върху най-горещите й места, а около тях.

4. Директният контакт не винаги е добър

Стимулацията на клитора й не е единственото, което можеш да направиш, за да я изпратиш на седмото небе. Около клитора също е пълно с нервни окончания, които можеш да изследваш с различни техники и натиск с помощта на пръстите и езика си. Така ще създадеш очакване, което ще увеличи възбудата й много повече, отколкото ако се съсредоточиш директно върху клитора.

5. Форплеят се нарича още предигра

По време на фоплея имаш цялото й тяло на свое разположение, затова не се фокусирай директно върху интимните й части. Те са за по-късно. Изследвай други места, като наблюдаваш или я питаш дали й харесва това, което правиш.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here