5 неща за по-добър сексуален живот

0
716

Мацка по бельо

Реклама

Сексът е въпрос на умения и техники, но не само. Цялостното състояние на организма ти е от значение за сексуалния ти живот, затова провери дали тези 5 неща са част от начина ти на живот:

1. Маратонки

С тях излизаш да потичаш или отиваш на фитнес. Както знаеш, добрата физическа форма е от огромна важност за самочувствието ти и за качествения ти сексуален живот.

2. Ново бельо

Колкото и да обичаш боксерките си от гимназията, седмото кърпене е долу-горе границата, която не трябва да преминаваш. Огледай гардероба си, изхвърли всичко, по което не би искал мацките да те видят и, ако е необходимо, отскочи до някой магазин за бельо. Всичко това важи и за чорапите ти.

3. Ябълки

Както и плодове и зеленчуци по принцип. Приложение в сексуалния ти живот: с тях заместваш чипса в почивката и по този начин заменяш увисналото коремче с добра физическа форма. За значението на добрата форма виж точка 1.

4. Сок от моркови

С него заменяш алкохола. Никой не те кара да ставаш въздържател, просто имай предвид, че злоупотребата с алкохол води до проблеми с ерекцията, намалено либидо и разни други неприятни неща.

5. Кръстословица

Или нещо друго, което да стимулира мисленето и логиката ти, без да е свързано с работата ти. Поне няколко пъти седмично намирай време, за да замениш висенето пред телевизора с нещо по-активно, което да размърда мозъка ти. В колкото по-добра форма е той, толкова по-добре ще се чувстваш и толкова по-изобретателен ще си в леглото.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here