4 места, където тя иска да я докоснеш

0
652

Мацка

Реклама

Очевидните ерогенни зони са ясни. Само че те не са единствени – има и доста други места, където жените обичат да бъдат докосвани. Също така, за разлика от всеизвестните ерогенни зони, по-малко популярните могат да се изследват и на обществено място, не само в спалнята. Ето някои от тях.

Тилът

Това едва ли е първото място, където би се сетил да я погалиш, но ако се сетиш, можеш да си сигурен, че няма да сбъркаш. В древна Япония женският тил се е смятал за ерогенна зона, защото бил едно от малкото места, които оставали непокрити от дрехите.

С разкрепостяването на нравите по-привлекателни стават по-очевидните места, свързани пряко със секса, а тези като тила се забравят. Докосванията точно по такива неочевидни места обаче могат да имат невероятен ефект. Пробвай леко да я погалиш по тила, нежно да я целунеш или просто да я докоснеш с устни.

Дланите

Това е място, което също може да й донесе много приятно усещане. При това, за разлика от обичайните ерогенни зони, дланите са напълно приемливи за докосване на публично място. Прокарай леко пръсти по дланта й, докато сте навън – това не само ще й донесе приятно потръпване, но и ще й покаже, че обръщаш внимание и на други части от тялото й, освен на гърдите и задника й.

Ушите

По-точно, тяхната долна месеста част. Повечето жени обичат да докосваш, целуваш и дори леко да захапваш месестата част на ухото им. Това място е много чувствително и затова за жените е особено приятно да усещат допир на мъжки устни там. Можеш да разшириш дейността, като захапваш леко и останалата част от ухото й, само спазвай две основни правила: 1) Не я лигави твърде много и 2) не си пъхай езика в ухото й.

Вътрешната страна на бедрата

Докосванията по вътрешната страна на бедрата й могат да са много възбуждаща за нея любовна игра. Най-важното при това място е да не се опитваш още в самото начало да достигнеш от бедрата й до по-интимни места. Напротив, създай очакване и я дразни, вместо да се насочваш направо между краката й. След като започнеш с тази тактика, можеш да прецениш кога тя е готова да преминеш още по-нагоре.

Изследвай и се учи

Различните жени имат различни ерогенни зони и различни места по телата си, където обичат допира ти. Затова най-добре изследвай тялото й и се учи кои са местата, които точно тя няма търпение да докосваш, както и кои са онези, където допирът не й доставя удоволствие или дори й е неприятен. Всичко това ще разбереш постепенно, с проучване и практика.

Виж още:

Ерогенните зони на жената

Познаваш ли ерогенните й зони?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here