4 начина да избегнеш сексуалната рутина

0
1407

Секси двойка

Реклама

Рутината в сексуалния живот рано или късно се отразява на връзката като цяло. В момента, в който сексът се превърне в механично повтаряне на едни и същи движения, нещата не са на добре.

Но пък има лесни – и забавни – начини за избягване на сексуалната рутина. Ето 4 идеи, които можеш да приложиш следващия път, когато двамата с приятелката ти се озовете между чаршафите с цел, различна от сън.

1. Опитай различен форплей

Ако форплеят е един и същ всеки път, това води до сигурна скука в леглото.

Любовната игра не е задължително две целувки, малко опипване и три минути орален секс. Тя може да е най-различна – от мръснишки разговор до също толкова мръснишки танц. Важното е да пробваш различни неща, за да откриеш кои са онези, които възбуждат и двама ви.

Гледай на форплея като на игра на съблазняване, а не като на някаква скучна първа фаза на секса.

2. Промени атмосферата

Сменете мястото. Ако нямате възможност – или смелост – да правите секс извън къщи, поне пробвайте в различните стаи на къщата. И не се ограничавайте само до легла и дивани – масата също е място. (Само да е достатъчно стабилна.)

Друго, което можеш да направиш, е да си поиграеш с осветлението. Запали свещи, сложи цветна крушка на нощната лампа или пробвайте да правите секс на пълна тъмнина – отново, разнообразието е ключът. Не забравяй и че загадъчната светлина е доста по-предразполагаща от яркото осветление, когато става дума за разиграване на игри и фантазии.

Добави и музика – това също ще създаде различна атмосфера и ще изостри възприятията ви.

Още няколко идеи…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here